Het gezondheidsplan van clubPT

 

Bij het gezondheidsplan van clubPT staat kwaliteit in de begeleiding van klanten centraal. Welke dienst u ook kiest, uw medewerkers worden altijd begeleid door professionals. Professionals met veel kennis over het lichaam én ervaring in het behalen van gegarandeerd resultaat. Professionals die zelf tijdens hun topsport carrière zichtzelf hebben gemotiveerd om dagelijks hun doelstellingen te realiseren. En die al hun kennis en ervaring nu willen gebruiken om u te motiveren en uw doelen te halen.

 

Het gezondheidsplan van clubPT is geschikt voor ieder bedrijf dat gezondheid en vitaliteit bij de medewerkers wil stimuleren. Uit ervaring weten we dat veel bedrijven hiermee bezig zijn. Gezonde, vitale en fitte medewerkers zijn immers goed voor uw bedrijf. Ze zijn minder vaak ziek, herstellen sneller als ze toch ziek worden en zijn arbeidsproductiever. Het maakt ons dan ook niet uit of u 5 of 500 medewerkers in dienst heeft; u kunt bij ons terecht en we helpen u graag!

 

Het gezondheidsplan kent twee mogelijkheden:

  • 1. Personal coaching
  • 2. Leefstijlbegeleiding

 

Ik wil graag in een persoonlijk gesprek meer informatie over personal coaching en/ of leefstijlbegeleiding voor mijn werknemers.

Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in en klik op verzenden. clubPT neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

 Youtube Youtube Facebook Facebook Instagram