Leefstijlcoaching en voeding

Leefstijlcoaching/ Voeding

 

Voeding, beweging en ontspanning zijn drie belangrijke pijlers die in balans moeten zijn om ‘lekker in je vel’ te zitten. In onze huidige 24-uurs economie is het niet gemakkelijk om die balans te vinden of te behouden. Daarnaast is er een overkill aan voedingsmiddelen, die bovendien overal te verkrijgen zijn. Het is moeilijk om een keus te maken en vaak weet je niet eens wat er precies in de producten zit die je kiest.

Als je die balans kwijt bent, is een leefstijlcoach iets voor jou. Als coach wil ik je motiveren, stimuleren, inspireren en enthousiasmeren om een gezonde(re) leefstijl te creëren. Samen met jou ga ik op zoek naar veranderingen in je leefstijl die bij jou als persoon passen. Op die manier worden het blijvende veranderingen die je de rest van je leven vol kan houden.

 

Traject
Ben je gemotiveerd en bereid om 100% inzet te tonen, dan is een traject bij mij als leefstijlcoach de manier om weer in balans te komen. Samen stellen we realistische doelen, zowel voor de korte als de lange termijn. Een traject ziet er als volgt uit:

  • kennismakingsgesprek (15 minuten)
  • intake, met meten en wegen (60 minuten)
  • start coachgesprekken (30 tot 40 minuten per gesprek)

blcn_logo_rgb_150916_small

Youtube Youtube Facebook Facebook Instagram