Personal Training

Jouw doel

 

Fit zijn is voor iedereen anders. De één wil 10 kilo kwijt, de ander 5 kilometer hardlopen en weer een ander wil graag met de kleinkinderen spelen. Sommige vrouwen willen na hun zwangerschap weer hun oude lichaam terug terwijl een ander wil herstellen van een blessure. Deze mensen hebben allemaal één ding gemeen; ze weten precies wat ze willen. Maar ze weten alleen niet hoe..

 

Kennis & ervaring
Wij werken met de beste mensen die WEL weten hoe u dit doel kunt behalen. Immers, als u een huis gaat bouwen, schakelt u toch ook de kennis van een aannemer in? Dat is met uw lichaam niet anders.

De meeste personal trainers zijn fitnessinstructeurs die in korte tijd zijn opgeleid tot personal trainer. Het is dan ook de vraag of zij, na het lezen van een aantal studieboeken, wel in staat zijn om mensen maximaal te begeleiden. Kwaliteit en betrouwbaarheid van een personal trainer is dus niet altijd van te voren duidelijk. In onze visie heeft een personal trainer zelf bewezen om fysieke en mentale doelstellingen te behalen. En wie zijn daar beter toe in staat dan topsporters die jarenlang zelf hebben ervaren hoe je het lichaam fit moet houden, een gezond eetpatroon moet volgen en mentaal in staat moet zijn om je levenspatroon daarop aan te passen.

 

Traject
Personal training is 1 op 1 tot 1 op 4 trainen (60 minuten per sessie) waarbij u maximale persoonlijke aandacht krijgt. Een personal trainingstraject kan al voor 12 weken worden afgesloten. Om eerst te ervaren wat personal training is kunt u vrijblijvend gebruik maken van een gratis personal trainingssessie. Indien u na deze sessie graag wilt starten zullen wij tijdens de intake samen het doel en programma bepalen.

 

Resultaat
Wilt u eindelijk resultaat en begeleid worden door één van onze (oud) topsporters? Vraag nu een gratis personal training aan!

Youtube Youtube Facebook Facebook Instagram