Recensies

Laat ons weten wat je van ons vind!

Bedankt! Wij hebben je beoordeling ontvangen.

10 Beoordelingen

 • Olga de Bruine

  Mijn doel: PR verbeteren in wedstrijd langlaufen. Na een kennismakingsgesprek bij clubPT werd ik erg enthousiast van de mogelijkheden.
  Met de Personal training eerst een testje en een stevige workout. Ik voelde direct dat ik op de goede weg zat, ik had een klik met de trainer en hij had ervaring, kennis en begrip om je te verbeteren in de wedstrijdsport. En tijdens de training bleek dat ook, ik word voortdurend uitgedaagd met goede en leuke oefeningen, o.a. om kracht om te zetten in snelheid, ik ga snel en goed vooruit. Ik voel me na iedere training niet alleen voldaan maar ook erg enthousiast. Het niet alleen bij personal training gebleven, ik volg ook de small-group lessen. Dit zijn krachttrainingen in klein groepjes, zodat er ook ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Naast deze trainingen ontvang ik ook advies over mijn verdere trainingsschema bij mijn eigen club om mijn doel te bereiken. Samen met de begeleiding van de leefstijlcoach, voor een juiste focus en concentratie, en een goed voedingsplan haal ik het beste uit me zelf. Mijn echte seizoen komt er nu aan en ik kan nu al vlammen. Ik heb mijn PR al voor ogen!! Ik kan iedereen clubPT aanraden om die stap verder te komen in je sport. Tot ziens bij een training!

  Rating: 5
 • Joske Scholten

  Tijdens mijn herstel van een Burn-out besloten om te gaan sporten om negatieve energie om te zetten in positieve energie en voldoening. De keus voor een
  personal trainer was hierbij snel gemaakt omdat de persoonlijke begeleiding me hierbij het beste zou helpen. De begeleiding bij de trainingen zijn echt super,
  Er wordt rekening gehouden met wat je wel en niet kan, je eigen wensen, de juiste houding bij oefeningen en een deel voedingsadvies. Ik denk dat je wat betreft
  personal training niet beter kan treffen als de trainers bij PT club, Ze zijn erg professioneel, staan overal voor open en flexibel in de uren die je wil sporten.
  Afgelopen Maart ben ik gestart, met 2 keer in de week personal training en tot op heden doe ik dat nog steeds. Nog steeds ga ik met veel plezier ernaar toe en het
  heeft me buiten het plezier in sporten en het leren over grenzen heen te gaan zoveel positieve energie gebracht. Ik voel me stukken beter en kan het dan ook iedereen aanraden om eens een kijkje te gaan nemen !

  Rating: 5
 • Nicole van Berlo

  Alweer 9 maanden onderweg en zeer blij met mijn resultaten. Ik volg 1x per week personal training bij Joost en 1x per week small group training. Ik ben vele kilo’s afgevallen en heb veel meer energie door het sporten. Ik ben na enkele maanden training ook gestart bij de leefstijlcoach, Marije. Samen met Marije heb ik veel aandacht besteed aan mijn voeding. Dit heeft me veel inzicht gegeven hoe dingen beter en anders kunnen. Het is fijn om zelf doelen te stellen en deze niet opgelegd te krijgen. Hierdoor ben ik ook in staat om daadwerkelijk mijn leefstijl aan te passen en mijn gewicht te behouden dat ik ben afgevallen. Ik zal het dan ook iedereen aanraden, als je zelf een doel hebt gesteld, om naar clubPT te gaan

  Rating: 5
 • Frank Robben

  Heb in april 2016 besloten om meer aandacht te gaan besteden aan mijn persoonlijke gezondheid. Was er al lang mee bezig maar het kwam er gewoon niet van. Ben in contact gekomen met clubPT, heb kennis gemaakt met haar filosofie en werkwijze, heb de accommodatie bezocht en de trainingsmogelijkheden besproken. Was direct onder de indruk van de professionele aanpak, uitstraling en unieke trainingsaccommodatie. Na 35 jaar hard werken en weinig bewegen, had ik last van startpijnen en overgewicht. Heb gekozen voor 2 keer in de week 1 uur personal training. Ben nu 7 maanden onderweg en het resultaat is verbluffend. Voel me fysiek 15 jaar jonger en ben inmiddels 15 kilo afgevallen. De beste dokter kan geen beter medicijn voorschrijven. Het resultaat is verbluffend. Ik ben niet meer weg te denken bij clubPT. Met dank aan clubPT en mijn personal trainer Joost!!

  Rating: 5
 • Ricardo Ophof

  IK had tijdens mijn werk vaak last van rug en nekklachten. Dankzij mijn personal trainer Kim heb ik een persoonlijk trainingsschema gekregen. Door de trainingen die zij mij geeft zijn deze klachten geheel verdwenen. IK train nu al weer meer dan 1 jaar 2 maal per week en elke keer ga ik met veel plezier er naar toe. Kim weet je met haar enthousiasme tot een hoger doel te komen.
  Ik raad dan ook iedereen club PT aan als je je wilt verbeteren of gewoon goed begeleid wilt sporten.

  Rating: 5
 • Sabine

  Al enkele jaren had ik lichamelijke klachten. Uiteindelijk werk ik doorgestuurd naar Wolbert Fysiotherapie. Ik had pijn, die blijkbaar vanuit mijn rug kwam, in al mijn dagelijkse bezigheden. Kon ongeveer 1 km wandelen en een paar keer per dag de trap op lopen. Na een periode fysio was ik zo ver om voorzichtig aan te gaan sporten. Best spannend vond ik dit. Via Wolbert fysio ben ik terecht gekomen bij Club PT. Na enkele weken trainen merkte ik dat ik flinke vorderingen maakte. Ik train 2 keer per week in een medical groep met maximaal 8 personen. Ik krijg oefeningen die afgestemd zijn op mijn klachten. Na een aantal weken trainen was ik al weer toe aan zwaardere oefeningen. De trainers (in mijn geval Anne en Sjuul) letten daar goed op en indien nodig krijg je tussentijds ook aanpassingen. Inmiddels train ik ongeveer ¾ jaar en kan nu zonder ook maar een centje pijn 10 kilometer wandelen, 3.5 kilometer joggen op de loopband en zonder pijn de trap op- en aflopen. Dus een enorme vooruitgang. Als het zo goed gaat ga je doelen voor jezelf stellen. Mijn doel is om 5 kilometer te joggen. Als me dat gelukt is wil ik graag oefeningen gaan doen gebaseerd op skiën want ook dit zou ik graag nog een keer willen. Volgens mijn man ben ik fitter dan 15 jaar terug. Dit allemaal dankzij de hulp en begeleiding van Club PT.

  Rating: 5
 • Fred van der Boom

  Hoi mijn naam is Fred van der Boom en ik ben nu al enige tijd sportzaam bij clubPT.
  Ik heb gekozen voor Personal training omdat dat het beste bij mij paste aangezien je op sportscholen veelal aan je lot wordt overgelaten en oefeningen niet correct uitvoert, met alle gevolgen van dien.
  ClubPT heeft ook de small group trainingen ….waar aandacht voor iedereen is .
  Sinds mijn sporzame bezigheden bij clubPT ….ben ik sterker geworden en redelijk wat cm’s in omvang kwijtgeraakt.
  Mijn Trainer Joost is een professional die de trainingen erg serieus neemt….en dat werpt duidelijk zijn vruchten af ….conclusie is dat ik zeer tevreden ben …maar zal het zelf moeten doen !

  Rating: 5
 • Kirstin Leemans

  I.v.m lage rugklachten naar Wolbert Fysio gegaan. Gaandeweg de behandeling op Facebook van Wolbert Fysio de ‘like & win een complete Vitaalsessie bij ClubPT’ geliked en gewonnen! Ik kreeg een health check bij een fysiotherapeut, 1 sessie bij de Lifestylecoach en een maand lang small group training.
  Bij de Smallgroup aangehaakt. Enthousiaste personal trainer(s) die op een positieve motiverende manier elke les weer leuk en uitdagend maken. Kracht en conditie….alle spieren komen aan bod. Hier lag nog een flinke uitdaging voor me. Maar gaande weg het trainen merkte ik hoeveel ik hier aan had. Ik voelde me er stukken beter bij. Daarbij de sessie van Lifestylecoach Marije gehad waarbij ze met mij inzichtelijk heeft gemaakt wat ik nodig heb om af te kunnen vallen. Dit was voor mij het moment om door te pakken. Ik ben doorgegaan met de Smallgroup en de afspraken bij Marije.
  Het trainen helpt me bij het afvallen en door af te vallen gaat het trainen me beter af.
  Inmiddels ben ik 12 kilo afgevallen en heb ik al veel bereikt met de Smallgroup.
  De inzichtgevende coaching van Marije heeft bij mij voor een mindset gezorgd waardoor niet alleen op het gebied van voeding dingen ten positieve zijn veranderd.
  Ik kan iedereen ClubPT van harte aanraden. Enthousiaste, motiverende mensen die samen met jou het beste uit jezelf weten te halen.

  Rating: 5
 • anoniem

  Net zoals zo velen was ik al jaren aan het worstelen met mijn overgewicht. Iedere keer maar weer probeerde ik iets anders en ja, ik viel af. Maar na een kilo of 5-6 stopte het en ik wilde toch echt wat meer kilo’s kwijt. Ook bij ieder dieet had ik honger en ook daarom hield ik het niet vol. Omdat ik al wat langer aan het sporten was bij PT raadde Sjuul me aan om naar de leefstijlcoach van PT te gaan. Uiteindelijk dacht ik, laat ik het maar eens proberen. In januari ben ik er voor de eerste keer geweest. Heb mijn doelen aangegeven en ben enigszins sceptisch van start gegaan. Want wat moest ik toch veel eten en ik hoefde geen rare en ingewikkelde recepten te maken maar kon alles gewoon eten. Het enige wat ik hoefde te doen was bijhouden wat ik at en zorgen dat ik een bepaalde hoeveelheid binnen kreeg. Ook is mij inzichtelijk gemaakt wat ik dagelijks aan KCAL verbruik. Deze 2 dingen samen gaven me al snel een duidelijk beeld waarom ik iedere keer maar zwaarder werd. Te veel eten en te weinig bewegen. Hier ben ik samen met Noortje mee aan de slag gegaan. De eerste kilo’s gingen snel, toen dacht ik het stopt, maar nee het afvallen ging maar door. Nu ben ik een half jaartje verder en inmiddels bijna 20 kg lichter en ook heel wat kleding maten kleiner. En honger, nee dat heb ik niet gehad. Ik denk dat het belangrijk is dat je eerlijk bent voor jezelf en echt alles wat je eet noteert. Ook nu weer ben ik club PT dankbaar.

  Rating: 5
 • Okke Kamps

  Zeer gemotiveerde trainingen met veel kennis van zaken. Doelen worden bepaald vantevoren en deze worden ruimschoots behaald.

  Rating: 4

Youtube Youtube Facebook Facebook Instagram